Goed nieuws! MAF heeft haar eigen collageen beauty booster!

De collageen beauty booster is het allereerste product uit ons huismerk. Bruistabletten om jouw haar en huid te verwennen met een ferme dosis viscollageen en vitamines. Daarmee is dit voedingssupplement een ideale aanvulling op onze behandelingen. Want aan de basis van elke make-up look ligt een gezonde huid. En die krijg je, net als glanzend haar, door middel van de juiste voeding. Vanbuiten kan je je huid en haren voeden met een goede reiniging en verzorging. Van binnenuit voeden doe je door gevarieerd te eten in combinatie met voedingssupplementen.

Waaruit bestaat de beauty booster bende

Wat onze collageen beauty booster zo bijzonder maakt, is zijn samenstelling. Elke tablet bruist van de volgende ingrediënten:

Viscollageen

In onze vorige blog hebben we jullie al uitgebreid verteld welke wondere werking collageen heeft. Het houdt onze huid soepel en stevig, bevordert de haargroei en geeft glans.

Bovenop deze algemene eigenschappen van collageen hebben maritieme collageen peptiden (viscollageen) nog enkele andere kleppers van kwaliteiten:

Ze zorgen voor voldoende vocht in de huid. Dit vermindert de schadelijke effecten van uv-stralen.
Het zijn antioxidanten. Dit wil zeggen dat ze als echte superhelden schadelijke stoffen in ons lichaam kunnen neutraliseren en de aanmaak van nieuwe huidcellen aanmoedigen. Het resultaat: celveroudering bestrijden.

Tenslotte is viscollageen een poeder dat gemaakt wordt uit de huid en graat van kabeljauw, zonder toevoeging van eender ander product. Puur natuur dus. De structuur ervan is vergelijkbaar met die van de menselijke huid. Daardoor leent het zich perfect als ingrediënt voor cosmetische producten en voedingssupplementen.

Vitamine C

Vitamine C heeft net als collageen meerdere krachten.

Het bevordert de natuurlijke productie van collageen met alle positieve gevolgen voor je huid en haar er gratis bij.
Het stimuleert de celvernieuwing. Zo zorgt Vitamine C er mede voor dat je (huid) er stralend uitziet.
Het is een Concreet betekent dit dat Vitamine C je huid beschermt tegen boosdoeners zoals vervuiling en tabak.

Vitamine B8

Vitamine B8 (biotinedraagt bij aan de productie van keratine. Keratine is een eiwit dat ervoor zorgt dat je haar minder snel breekt of pluist. Als je weet dat je haar voor meer dan 80% uit keratine bestaat, begrijp je ook dat een tekort aan biotine al snel een te lage productie van keratine veroorzaakt. Dit kan op zijn beurt weer leiden tot haaruitval. 

Ook de conditie van je nagels wordt mee bepaald door biotine. Wanneer je last hebt van broze nagels kan het weleens zijn dat je een tekort aan biotine hebt.

Voor wie werd de collageen beauty booster ontwikkeld

Het is ondertussen wel duidelijk dat collageen je huid jong houdt en je lokken lekker weelderig en glanzend. Dus wil jij:

het verouderingsproces van je huid tegengaan?
jouw natuurlijke haargroei bevorderen?
je huid en haar weer een gezonde glans geven?

Dan is de collageen beauty booster iets voor jou!

Vanaf je 25e levensjaar produceert je lichaam minder collageen en wanneer je de 50 gepasseerd bent, is er zelfs nog amper sprake van collageenproductie. Dat betekent dat de veroudering van je huid plots vrij spel krijgt. Tenzij je de hulptroepen inschakelt. Daarom hebben we samen met de Natulier onze collageen beauty booster ontwikkeld. Deze biedt iedereen boven de 25 en in het bijzonder de 50-plussers een helpende hand in de strijd tegen rimpels, een dunner wordende huid, cellulitis, … Maar de tube met 20 tabletten is eigenlijk geschikt voor elke beauty lover die op zoek is naar een aanvulling op zijn/haar gezonde voeding en dagelijkse lichaamsverzorging.

Samen sterker

Tot slot willen we benadrukken dat de bruistabletten enkel bedoeld zijn als supplement bij de goede basisverzorging van je huid en haar. Wil je een stralende teint en glanzende haren? Dan zal je eerst en vooral voor evenwicht moeten zorgen. Denk daarbij aan een gezond en gevarieerd dieet, voldoende lichaamsbeweging, genoeg rust en een goede verzorging van je huid en haar. Zit dat bij jou wel snor en wil jij je lichaam een vitamineboost geven? Ga dan snel naar onze te MAFFE webshop en bestel onze collageen beauty booster of ontdek hier onze collageen beauty kuur mét voordeel.