Alles wat je moet weten voor volle en lange wimpers!

Binnenkort is het weer Glammtime!

Met de feestdagen in gedachten, nu we eindelijk weer mogen feesten, wil jij weer stralend voor de dag komen.

Wanneer ik denk aan stralen dan vind ik de wimpers een belangrijk onderdeel. Voor een stralende open blik heb je volle en lange wimpers nodig. Hoe jij van die reeënogen kan krijgen lees je in deze blog

Mascara, valse wimpers of wimperextensies kunnen je hierbij helpen. Maar wist je dat deze behandelingen jouw natuurlijke wimpers kunnen beschadigen? Bovendien moet je de mascara en valse wimpers verwijderen voor je gaat slapen of moet je om de zoveel weken de wimperextensies laten bijwerken.

Wil je meer een semi-permanente oplossing? Dan is een wimpergroeiserum dé ideale oplossing! Geen gedoe meer wanneer je gaat zwemmen, naar de sauna gaat, een traantje wegpinken kan ook zonder aan die mascara te moeten denken!

Hoe werkt een wimpergroeiserum?

Een wimpergroeiserum stimuleert de haargroei terwijl ze de wimpers op een natuurlijke manier voeden.

Wimpers hebben een groeicyclus tussen de zes en acht weken. Dit verschilt per mens. Daarna valt een wimper uit en begint de cyclus opnieuw.

Een wimpergroeiserum zorgt ervoor dat de wimpers langer in de groeicyclus blijven waardoor je wimpers langer én voller worden. Na 6 tot 8 weken zie je reeds resultaat!

Ik heb het Hairplus serum van Tolure uitgetest én goedgekeurd! Op de foto van mijn wimpers zie je duidelijk verschil. De eerste foto is genomen na 8 weken gebruik van het serum en de tweede foto na 3 maanden gebruik.

De formule van Hairplus bevat rijke plantenextracten, werkt zonder hormonen, is dermatologisch getest en geschikt voor gevoelige ogenIk ben zelf zeer gevoelig en heb geen reactie op het serum ontwikkeld.

Door een speciale samenstelling wordt ook de huid rondom de ogen voorzien van vitamine A, C en E, waardoor een optimale aanvoer van voedingsstoffen wordt gegarandeerd.

Hoe moet Hairplus worden aangebracht?

Eenvoudig in gebruik - eenmaal per dag als eyeliner met de geïntegreerde borstel op de wimperlijn aanbrengen. Het serum is transparant en wordt direct in de huid en haarwortel opgenomen. Bij dagelijks gebruik is een dun penseelstreepje al voldoende. Wij raden daarom een ​​applicatieperiode van 3 maanden aan voor een optimaal resultaat. n keer per dag aanbrengen is voldoende. Het serum is gemakkelijk te combineren met andere producten.

Wist je dat de manier waarop je je wimpers behandelt ervoor kan zorgen dat ze vroegtijdig uitvallen?

Daarom is het belangrijk om jouw wimpers met extra zorg te behandelen.

Ik geef jou hieronder alvast enkele tips om jouw wimpers tiptop te verzorgen zodat ze minder snel uitvallen:

Investeer in een verzorgende mascara, sommige mascara’s kunnen jouw wimpers uitdrogen, waardoor ze brozer worden en sneller vatbaar zijn voor uitvallen.
Verwijder je make-up ALTIJD voor het slapen gaan! Een uitdrogende mascara wil je niet de hele nacht op je wimpers! Gebruik een oogmake-up reiniger op basis van olie met een kalmerende werking en ga extra voorzichtig te werk.
Gebruik die wimperkruller met mate….. beter nog doe hem weg. Wimperkrullers trekken je wimpers uit. Dit lijkt niet zo erg maar elke verloren wimper is er één.
Gebruik geen nepwimpers of extensions. De lijm van de nepwimpers en extensions is moeilijk te verwijderen zonder je natuurlijke wimpers uit te trekken.
Probeer een haargroeisupplement. Wimpers zijn gewoon haar, dus het is logisch dat het nemen van een haargroeisupplement de wimpergroei kan stimuleren!

Wil jij aan de feesttafel kunnen pronken met lange volle wimpers? Start dan nu nog met het Hairplus wimpergroeiserum en ‘waai’ iedereen omver met jouw lange & volle wimpers.

Kom het serum ontdekken bij ons in het kapsalon!