Olaplex to the rescue!!

Is je haar beschadigd, droog, dof, zwak, futloos of breekt je haar soms zelfs af? Dan hebben wij een top product in huis! OLAPLEX!!

Om te begrijpen hoe Olaplex werkt leg ik even uit wat maakt dat je haar droog en futloos is. Beschadigd haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar, de zwavelbruggen, verbroken worden. Dit gebeurt door de hitte van de stijltang of haardroger, het blonderen van je haar alsook het borstelen en kammen van de haren. De zwavelbruggen bepalen de stevigheid van je haar, wanneer deze beschadigd zijn heb je dus zwakkere haren.

Sinds een dikke 4 jaar gebruiken we in het salon Olaplex, toegegeven in het begin zagen we het nut er niet van in. Het was duur, het duurde te lang en helemaal overtuigd waren we toch niet van de werking.

Tot ik een 2 tal jaar geleden een opleiding ging volgen over het gebruik en de werking van Olaplex. Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Helemaal overtuigd van het ‘wondermiddel’ ben ik gaan experimenteren op Daphne haar haren. Daphne heeft zeer fijn én gehighlight haar. Haar dat, ondanks de goede verzorging, vreselijk knoopte en afbrak met zeer fijne gespleten punten. Na een herstelbehandeling was het weer kambaar én voelde het zacht aan, mét een mooie glans. Maar wat het nog beter maakte was dat de haren weer ‘vol’ aanvoelde en de uiteinden er ook zo uitzagen.

Overtuigd van de werking zijn we Olaplex gaan gebruiken in onze ontkleuringen en kleuringen met uitzinnig mooie resultaten. Klanten voelden echt het verschil! Froezel haar werd minder, dunne slierten werden vollere haren, makkelijker handelbaar én de kleuren waren mooier. Kortom een wondermiddel.

Wat ons heeft doen beslissen om Olaplex standaard bij onze ontkleurigen te doen, is het feit dat men de haren echt niet meer beschadigd tijdens het ontkleurproces. Vroeger waren we soms genoodzaakt om tegen sommige klanten te zeggen dat we geen ontkleuring meer konden toepassen omdat de haren te zwaar beschadigd waren, maar met Olaplex kunnen we nu ietsje meer bereiken zonder de haren te beschadigen. Het zorgt voor stralend gekleurd en gezond haar. Het helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen tijdens het ontkleuren.

Daarbij komt dat de prijs, wegens het grote succes en de vraag dus groot is, ietsje gedaald is, en zodoende we beslist hebben om te gaan voor kwaliteit!!

Wie wil er nu geen stevig, glanzend en gezond haar!?

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant. Niets staat een mooie gekleurde coupe nog in de weg! Bij MAF zijn we gespecialiseerd in kleuringen en Olaplex is één van onze behandeltechnieken. Interesse? Boek meteen een afspraak of lees verder over dit bijzonder product .

 

Wat is Olaplex nu juist, wat doet het en hoe werkt het ?

Het is een hulpmiddel en geen haarverf. Het bestaat uit één actief ingrediënt, namelijk bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit moeilijk uit te spreken ingrediënt is in staat om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen én ze te herstellen. Olaplex kan voor, tijdens of na chemische behandelingen gebruikt worden.  Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, oliën, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is het niet getest op dieren.

 

Wat zijn de voordelen van Olaplex?

Met Olaplex krijg je zeer sterk, glanzend maar vooral supergezond haar waarbij haarbreuken verleden tijd zijn.
Een ander groot voordeel is dat kleur nog langer in je haar blijft zitten.
Olaplex is geschikt voor elk haartype

 

Wat is een Olaplex behandeling?

Olaplex kan gebruikt worden bij veel behandelingen. Highlights, balayage, toners, kleuringen en permanenten maar ook als salontreatment.

De salontreatment is een behandeling waarbij de kapper een verdunde Olaplex formule op het haar aanbrengt gevolgd door Olaplex No.2  Dit is een super herstellende kuur die perfect is wanneer jouw haar reeds beschadigd is en je toch graag nog wil kleuren. Dit laat je het best een aantal keer, de dagen voor de kleuring, toepassen als dat mogelijk is. Zo kan het haar herstellen nog voor de kleuring.

Olaplex bestaat uit 3 verschillende stappen.

No.1 de Bond Multiplier wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring, blondering of permanent. Hier begint het herstelproces, de verbindingen in het haar worden hersteld.

No.2 de Bond Perfector wordt door de kapper toegepast nadat de kleuring, blondering of permanent is afgespoeld. De resterende gebroken verbindingen in het haar worden opnieuw opgebouwd. Dit verzekert je van sterk, glanzend en gezond haar.

No.3 de Hair Perfector biedt continue bescherming tegen schade. Deze kan je mee naar huis nemen om je haar thuis verder te verzorgen, zodat je haar nog sterker wordt. No.3 breng je wekelijks aan op handdoekdroog haar en laat je minstens 10 minuten inwerken. Spoel het uit en was je haar met een sulfatenvrije shampoo en conditioner.

TIP! Laat No.3 de gehele nacht inwerken! Was en verzorg je haren ’s morgens.

No.3 is bij ons te verkrijgen!

Sterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone zijn grote fan van Olaplex. Olaplex maakt het mogelijk om je haar keer op keer te kunnen blijven verven, krullen en stylen zoals jij het wil. Zonder dat je haar er beschadigt door raakt.